Al servei d’acollida i informació (SAI) es duu a terme la primera atenció als homes gais i bisexuals que viuen amb VIH interessats en els serveis i activitats de Gais Positius. Per exemple, a través del SAI, es pot accedir al grup de suport mutu o les assessories (psicològica, jurídica i social).

El SAI és un espai segur i confidencial on l’atenció la facilita una persona que, a més de la seva formació, també viu amb VIH.

Les persones que acudeixen al SAI tenen accés, entre altres recursos, a:

  • Informació clara i actualitzada sobre el VIH, incloent-hi transmissió, prevenció, tractament, maneig de la infecció, hàbits de vida saludables, accés al sistema sanitari, altres infeccions de transmissió sexual, etc.
  • Assessorament en la presa de decisions relacionades amb el tractament o comunicació de l’estat serològic a altres persones.
  • Contenció de les necessitats inicials vinculades al benestar emocional.
  • Informació legal relacionada amb la vulneració de drets pel fet de viure amb VIH.
  • Parlar amb altres persones que viuen amb VIH.

El servei d’acollida i informació ofereix suport integral i recursos per millorar la qualitat de vida d’homes gais i bisexuals que viuen amb VIH. A més, persones del seu entorn, com ara parelles, familiars i amics, també poden accedir a aquest servei.

Per programar una cita prèvia al SAI, es pot trucar al telèfon 93 298 06 42

Professional Essay Writing Services: Get the Results You Need Your Essay Writing Solution is Here! Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Achieve More with Professional Writing Help Quality Essays Crafted with Precision and Care