De dilluns a divendres de 10 h a 14 h

Dilluns de 16 h a 20 h

S’ha de concertar hora trucant al telèfon 93 298 06 42

En què consisteix la prova ràpida?

La prova ràpida consisteix en l’obtenció d’una petita mostra de sang, mitjançant una punxada en un dit, que permetrà fer una prova de VIH, de sífilis i d’hepatitis C i disposar dels resultats en 15 minuts.

Quina eficàcia té la prova ràpida del VIH?

A Gais Positius realitzem una prova ràpida de 4a generació que pot detectar la presència del VIH passades dues setmanes des de la pràctica de risc que es vulgui descartar. L’eficàcia del positiu és molt elevada, però s’haurà de confirmar sempre amb una segona prova (Western Blot) que també farem sense cap cost per a la persona.

Si el resultat és negatiu i ja ha transcorregut un mes de la pràctica de risc l’eficàcia de la prova serà del 95% i es podrà descartar de forma definitiva la possibilitat d’una infecció per VIH una vegada hagin transcorregut 3 mesos.

Qui pot fer-se la prova ràpida?

Gais Positius és una associació que atén principalment homes gais que viuen amb VIH, homes que tenen sexe amb altres homes (HSH) i comunitat LGTBI però qualsevol persona que hagi tingut una pràctica de risc o que sigui sexualment activa i es vulgui realitzar controls periòdics del VIH (independentment de quin sigui el seu sexe i orientació sexual) pot sol·licitar cita prèvia en el nostre servei de la prova ràpida.

Particularitats del servei

Anònim, confidencial i gratuït.
Resultat de les proves en 15 minuts.
Possibilitat de descartar VIH, sífilis i hepatitis C.
Informació i recursos sobre el VIH i altres infeccions de transmissió sexual.
Atenció, assessorament i suport emocional en tot moment en un entorn lliure de prejudicis.

Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help