Un any més, amb la finalitat de generar un espai de trobada oberta d’informació i reflexió des d’una perspectiva de drets al voltant del col·lectiu LGTBI+, la seva salut, el VIH i altres infeccions de transmissió sexual, l’entitat Gais Positius celebrarà el 25 d’octubre al Centre LGTBI de Barcelona la quinzena jornada de la salut i drets del col·lectiu LGTBI+.

La jornada es realitzarà en relació amb el programa següent:

17.30 h – Benvinguda i inauguració.

18.00 h‘L’hepatitis C en homes gais i bisexuals i altres homes que tenen sexe amb homes’, amb Carlos Pericas, metge d’ITS i VIH al servei d’epidemiologia de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

18.30 h‘Néixer amb el VIH: estigma i resiliència’, amb Iván Garrido, psicòleg i autor del llibre ‘La bellesa de les cicatrius’.

19.00 h‘L’atenció a persones trans a l’àmbit sociosanitari’, a càrrec de Rosa Almirall, ginecòloga i antiga directora del servei ‘Trànsit‘ d’atenció a la salut de les persones trans de la Generalitat de Catalunya.

19.30 h – Debat.

20.00 h – Clausura.

L’accés a la jornada serà lliure i gratuït. També es podrà seguir en directe via streaming al canal de YouTube de Gais Positius.

Professional Essay Writing Services: Get the Results You Need Your Essay Writing Solution is Here! Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Achieve More with Professional Writing Help Quality Essays Crafted with Precision and Care