Gonorrea, hepatitis víriques, virus, bacteris, transmissió, antibiòtics, sexe oral, penetració anal, pràctica de risc, condó extern i intern… Al llarg d’aquesta xerrada/taller coneixerem de prop els conceptes més bàsics de les infeccions de transmissió sexual (ITS) per a, després, introduir-nos en tot el relacionat amb les ITS bacterianes més comunes: gonorrea, clamidia i sífilis. La seva transmissió, símptomes, evolució sense tractament, prevenció i medicació seran part dels temes que abordarem. Una xerrada clara i directa en la qual tindrem temps per a aclarir tots els dubtes que sorgeixin, compartir informació, opinions i punts de vista.

El taller forma part del programa per a la ‘Promoció de la salut sexual integral i prevenció de la infecció pel VIH i ITS en població LGTBI+ (PREVENTIA)’ de la FELGTB+, subvencionat pel Ministeri de Sanitat (Secretaria d’Estat de Sanitat, Direcció General de Salut Pública, Divisió de control de VIH, ITS, Hepatitis Virals i Tuberculosis).

Espai facilitat per William Mejías, tècnic de salut de Gais Positius.


Col·labora:                                                               Subvencionat per:
Professional Essay Writing Services: Get the Results You Need Your Essay Writing Solution is Here! Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Achieve More with Professional Writing Help Quality Essays Crafted with Precision and Care