El club social és un espai de trobada previ a les activitats o xerrades que es duen a terme els divendres a l’entitat i que té com a finalitat conèixer a altres persones que viuen amb VIH per socialitzar.
 
Per assistir o accedir per primera vegada a qualsevol dels serveis de l’entitat s’ha de trucar al 93 298 06 42 i concertar una cita al servei d’Acollida i informació.
 
Amb el suport de Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona
 

 
El club social es un espacio de encuentro previo a las actividades o charlas que se llevan a cabo los viernes en la entidad y que tiene como finalidad conocer a otras personas que viven con VIH para socializar. 
 
Para asistir o acceder por primera vez a cualquiera de los servicios de la entidad se ha de llamar al 93 298 06 42 y concertar una cita en el servicio de Acogida e información.
 
Con la colaboración de la Generalitat de Cataluña y el Ayuntamiento de Barcelona
 
 
Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help