Enguany tornem a organitzar una nova jornada sobre les relacions laborals de les persones que viuen amb VIH i la sida per oferir informació legal i social a qualsevol persona afectada pel VIH i conscienciar a la comunitat i al món laboral, així com a la societat general, de la necessitat de no discriminació, respecte i de solidaritat per col·laborar a la no discriminació i no estigmatització de les persones seropositives dins el món laboral, treballant des de la perspectiva de la defensa dels drets. Aquesta jornada s’emmarca dins el servei que Gais Positius té en funcionament per facilitar la inserció laboral de les persones que viuen amb VIH i la sida.

La jornada tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert el 14 de juny de 2016 de 16 a 20:30h

Programa

16:00 Lliurament de material.

16:45 “Com compatibilitzar el cobrament de la prestació d’una incapacitat laboral absoluta amb un treball remunerat”. A càrrec de Miguel Arenas, advocat del Col·lectiu Ronda de Barcelona.

17: 15 “Com guanyar la batalla a la discriminació per VIH”. L’experiència d’una associació en l’acompanyament a una persona que ha patit discriminació a la feina. A càrrec d’Iván Zaro, treballador social d’Imagina Más i Daniel Jiménez, protagonista de la campanya “Ponte en mi piel”.

18:00 Coffee break.

18:30 “Empreses compromeses i responsables amb el VIH i la sida a Espanya”. A carrec de Raquel Sebastián, representant de la Coordinadora Trabajando en Positivo.

19:00 “Actualitzant dades sobre la integració laboral de les persones que viuen amb VIH”. A càrrec de María José Fuster, psicòloga social.

19:30 Debat i conclusions.

20:30 Cloenda.

La inscripció és gratuïta però  disposem de places limitades, per tant és indispensable confirmar l’assistència trucant al telèfon 93 298 06 42 o enviant un correu electrònic.

Print Friendly, PDF & Email

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies