Un any més, amb la finalitat de generar un espai de trobada oberta de reflexió entorn al col·lectiu LGTBI, la seva salut i el VIH, l’entitat Gais Positius portarà a terme el 19 d’octubre en el Centre LGTBI de Barcelona la catorzena jornada de la salut i drets del col·lectiu LGTBI.

La jornada es realitzarà sobre la base del següent programa:

17.00 – Benvinguda i inauguració.

17.30 – ‘Creences i actituds de la població espanyola cap a les persones amb VIH’, amb María José Fuster, doctora en psicologia, directora executiva de Seisida i professora de la UNED.

18.00 – ‘La verola del mico, una infecció de transmissió sexual?’, a càrrec del doctor Jorge Garcia, metge adjunt del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en l’àrea de VIH i infeccions de transmissió sexual.

18.30 – ‘Taula de VIHsibilitat’, amb Quim Roqueta, María José Fuster, Lisandro Positiu i Irene A. Picallo.

19.00 – ‘El virus del papil·loma humà en HSH’, a càrrec del doctor Adrià Curran Fàbregas, especialista en Medicina Interna, malalties infeccioses, infeccions de transmissió sexual i virus del papil·loma humà de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

19.30 – Tancament.

L’accés a la jornada és gratuït, amb inscripció prèvia trucant al telèfon 93 298 06 42 o a través del següent enllaç: formulari d’inscripció.

També es podrà seguir en directe via streaming en el canal de YouTube de Gais Positius.

Professional Essay Writing Services: Get the Results You Need Your Essay Writing Solution is Here! Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Achieve More with Professional Writing Help Quality Essays Crafted with Precision and Care