Un any més, amb la finalitat de generar un espai de trobada oberta de reflexió entorn al col·lectiu LGTBI, la seva salut i el VIH, l’entitat Gais Positius portarà a terme el 19 d’octubre en el Centre LGTBI de Barcelona la catorzena jornada de la salut i drets del col·lectiu LGTBI.

La jornada es realitzarà sobre la base del següent programa:

17.00 – Benvinguda i inauguració.

17.30 – ‘Creences i actituds de la població espanyola cap a les persones amb VIH’, amb María José Fuster, doctora en psicologia, directora executiva de Seisida i professora de la UNED.

18.00 – ‘La verola del mico, una infecció de transmissió sexual?’, a càrrec del doctor Jorge Garcia, metge adjunt del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron en l’àrea de VIH i infeccions de transmissió sexual.

18.30 – ‘Taula de VIHsibilitat’, amb Quim Roqueta, María José Fuster, Lisandro Positiu i Irene A. Picallo.

19.00 – ‘El virus del papil·loma humà en HSH’, a càrrec del doctor Adrià Curran Fàbregas, especialista en Medicina Interna, malalties infeccioses, infeccions de transmissió sexual i virus del papil·loma humà de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

19.30 – Tancament.

L’accés a la jornada és gratuït, amb inscripció prèvia trucant al telèfon 93 298 06 42 o a través del següent enllaç: formulari d’inscripció.

També es podrà seguir en directe via streaming en el canal de YouTube de Gais Positius.