El proper 21 d’octubre, de 17 h a 19.30h, el Centre LGTBI de Barcelona acull la ‘XII Jornada de la salut al col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets’, organitzada per Gais Positius. Al llarg de la trobada, diverses ponències i taules amb persones expertes serviran per donar a conèixer diferents iniciatives i bones pràctiques que posen en relleu la relació entre la salut de les persones LGTBI i els seus drets.

Després de la inauguració, que tindrà lloc a les 17h, Cristina Agustí  i Hector Martinez del Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida de Catalunya (CEEISCAT) presentaran el projecte ‘Testate C Plus‘ per a la microeliminació de l’hepatitis C, en Homes Gais, Bisexuals i altres Homes que tenen Sexe amb altres Homes (GBHSH).

Tot seguit, a les 18h, es farà la presentació del Projecte ‘Disfruta sin C‘ per a la microeliminació de l’Hepatitis C, en Homes Gais, Bisexuals i altres Homes que tenen Sexe amb altres Homes (GBHSH), a càrrec de les tres organitzacions comunitàries gTt-VIH, Stop Sida y Gais Positius.

La jornada finalitzarà amb la ponència ‘El que les persones amb VIH han de saber sobre el VIH i la COVID-19’, a càrrec del Dr. Alexy Inciarte, del servei d’infeccions de l’Hospital Clínic de Barcelona.

L’assistència a la jornada és gratuïta amb inscripció tancada al telèfon 93 298 06 42 i també es podrà seguir en directe via streaming al canal de YouTube de Gais Positius.