Un any més, amb la finalitat de generar un espai de trobada oberta de reflexió entorn al col·lectiu LGTBI, la seva salut i el VIH, l’entitat Gais Positius celebrarà el 20 d’octubre al Centre LGTBI de Barcelona la tretzena jornada de la salut del col·lectiu LGTBI des de la perspectiva de drets.

La jornada es realitzarà sobre la base del següent programa:

17.15 – Benvinguda i inauguració.

17.30 – Presentació del ‘Programa Cruïlles’, espai d’atenció a adolescents i joves LGTBI, a càrrec d’Elena Longares del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS).

18.00 – Presentació del ‘Projecte Neón’, dirigit a dones trans treballadores del sexe, amb l’Abel Huete de Gais Positius.

18.30‘Les ITS i el VIH durant la pandèmia de Covid19’, a càrrec de la doctora Mireia Alberny, Responsable Corporativa d’Infeccions de Transmissió Sexual i VIH de la Direcció Assistencial d’Atenció Primària i a la Comunitat de l’Institut Català de la Salut.

19.00‘Indetectable és igual a intransmissible’, amb Juanse Hernández, del Grup de Treball sobre Tractaments del VIH (gTt-VIH).

19.30 – Conclusions i tancament.

L’assistència a la jornada és gratuïta, amb inscripció prèvia trucant al telèfon 93 298 06 42 o a través del següent següent enllaç: formulari d’inscripció.

També es podrà seguir en directe via streaming en el canal de YouTube de Gais Positius (sense necessitat d’inscripció prèvia).