Campanyes

Suport, compromís, visibilitat, atenció, prevenció, defensa de drets, igualtat, solidaritat, sensibilització i lluita són part dels valors de l’entitat i com a tals es reflecteixen en la gran majoria de campanyes que duem a terme. En aquest apartat de la web et presentem algunes de les campanyes gràfiques que al llarg del temps hem editat.

Les ITS

Extreta d’una sèrie que es va editar amb informació sobre diverses infeccions de transmissió sexual aquesta campanya sobre l’hepatitis C forma part de la nostra aposta per la informació com un dels mitjans principals per aconseguir i tenir una bona salut sexual.

Triple estigma

L’estigma i la discriminació es poden produir per diferents motius. En aquesta ocasió vam voler reflectir una realitat: el triple estigma.

Servei de la Prova

Aquesta postal forma part de la primera sèrie que es va editar per promocionar el servei de la prova ràpida del VIH/sífilis l’any de la seva posada en marxa.

Prevenció

“Amb condó em sento segur” és una campanya que forma part de les múltiples accions, com els repartiments de material preventiu en locals d’oci, saunes i sex bars, que Gais Positius porta a terme al llarg de l’any.

On fer-ho

Jugant amb el doble sentit de la pregunta “Saps on fer-ho?” Es va presentar aquesta campanya de la prova ràpida del VIH sífilis dirigida al públic jove.

Condó, lubrificant i…

Dins de la mateixa sèrie de prevenció Ralf König ens animava a gaudir amb dues de les eines més efectives i conegudes: condó i lubricant.

Nyaca nyaca

Amb il·lustració de Ralf König es va editar aquest fullet que en el seu revers incloïa motius pels quals utilitzar el condó.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad