El 28 d’octubre de 2014 l’asseguradora de salut catalana Atlàntida i la associació Gais Positius han signat un conveni de col·laboració per promoure la pòlissa “Lliure pròxim” de la companyia Atlàntida, una assegurança especialment pensada per a les persones que viuen amb el VIH. La signatura d’aquest conveni és una iniciativa pionera i continua amb l’esperit que va iniciar l’any 2009 la desapareguda Coordinadora Gai Lesbiana, quan va signar el primer acord amb la companyia, que no només ofereix una assegurança de salut a persones seropositives sinó que es compromet amb els programes de salut que ofereix Gais Positius.

Atlàntida és una empresa catalana amb una experiència de més de vuitanta anys en el camp de la salut privada, que ofereix serveis mèdics de la màxima qualitat. Amb aquesta assegurança “Lliure pròxim”  Atlàntida se situa al capdavant de totes les companyies asseguradores pel seu compromís social. Aquesta assegurança és la primera d’aquest tipus a tot l’estat i l’única que accepta a les persones seropositives.

Gais Positius ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, a la que dóna el seu suport, pel que suposa de contribució a la salut de les persones que viuen amb el VIH així com d’aportació empresarial a la normalització i la ruptura de la discriminació que, en aquesta qüestió, patien las persones seropositives. 

Atlàntida compta amb la col·laboració dels centres mèdics, clíniques i hospitals més importants de Catalunya i de tot l’estat. A més, disposa d’un centre mèdic exclusiu per als seus assegurats al ‘Gaixample’, de Barcelona, concretament al carrer d’Enric Granados.

Joaquim Roqueta, President de Gais Positius, afirma: “Una vegada més Catalunya serà innovadora i avançada en el camp de la normalització del col·lectiu LGTBI i de l’assistència a les persones seropositives i la no discriminació per motiu del VIH/SIDA. La implicació del món empresarial amb iniciatives com la de la companyia Atlàntida suposa un notable progrés social i situa a Catalunya entre els països capdavanters en aquestes qüestions. Atlàntida aporta així la confiança que busquem en la salut privada en particular i en el món empresarial en general. Felicitem a la companyia Atlàntida pel seu compromís amb la nostra comunitat.”

Lluïsa Vizcarro, Directora Comercial d’Atlàntida, declara: “Atlàntida confirma amb aquest conveni el seu compromís amb la salut de la societat catalana adequant les nostres ofertes de salut a la realitat actual del país. Atlàntida ha volgut realitzar aquesta aproximació de la mà d’una organització pionera en l’atenció i defensa dels drets de les persones que viuen amb el VIH, assumint les seves propostes i preocupacions i adaptant la nostra oferta mèdica a les seves necessitats.

La signatura del conveni, per part de la Sra. Vizcarro y del Sr. Roqueta ha tingut lloc a les dependències de l’Atlàntida.

Print Friendly, PDF & Email