Amb motiu de la commemoració el 17 de maig del Dia contra l’LGTBI-fòbia Gais Positius durà a terme les següents activitats:

Divendres 15 de maig:

Emissió en directe des del perfil de Instagram de Gais Positius de ‘Estigma i discriminació de les persones LGTBI amb VIH en època del Covid19′, a càrrec de l’advocat Ricard de la Rosa.

Diumenge 17 de maig:

Presentació de la campanya ‘Al teu costat aquest 17 de Maig’. Vídeo elaborat pel voluntariat de Gais Positius que s’emetrà durant aquest 17 de maig, dia contra l’LGTBIf-fòbia, a través de les diferents xarxes: Facebook, Twitter i Instagram.

Amb aquesta acció el voluntariat de Gais Positius vol estar present en aquesta data, malgrat el confinament, per mostrar la resposta continuada davant l’LGTBIfòbia i la serofòbia i oferir suport a les  de les persones LGTBI amb VIH que són víctimes de l’estigma i la discriminació. També l’equip de voluntariat vol reivindicar el dret a la diversitat i oferir la seva expertesa com agents de salut, donant informació i suport sempre amb amor, solidaritat i empatia.

Gais Positius sempre al teu costat, també en aquesta pandèmia del coronavirus.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad