Amb motiu de la commemoració el 17 de maig del Dia contra l’LGTBI-fòbia Gais Positius durà a terme les següents activitats:

Divendres 15 de maig:

Emissió en directe des del perfil de Instagram de Gais Positius de ‘Estigma i discriminació de les persones LGTBI amb VIH en època del Covid19′, a càrrec de l’advocat Ricard de la Rosa.

Diumenge 17 de maig:

Presentació de la campanya ‘Al teu costat aquest 17 de Maig’. Vídeo elaborat pel voluntariat de Gais Positius que s’emetrà durant aquest 17 de maig, dia contra l’LGTBIf-fòbia, a través de les diferents xarxes: Facebook, Twitter i Instagram.

Amb aquesta acció el voluntariat de Gais Positius vol estar present en aquesta data, malgrat el confinament, per mostrar la resposta continuada davant l’LGTBIfòbia i la serofòbia i oferir suport a les  de les persones LGTBI amb VIH que són víctimes de l’estigma i la discriminació. També l’equip de voluntariat vol reivindicar el dret a la diversitat i oferir la seva expertesa com agents de salut, donant informació i suport sempre amb amor, solidaritat i empatia.

Gais Positius sempre al teu costat, també en aquesta pandèmia del coronavirus.