Aquest any volem visibilitzar especialment el treball que estem fent les entitats per aconseguir el Pacte Social contra les discriminacions i l’estigma relacionat al VIH a Catalunya i conèixer com està el procés per tirar endavant un Pacte a nivell d’Estat. Ens facilitaran aquesta tasca l’Alberto Capitán en representació del Comitè Primer de desembre i CESIDA i l’Alberto Martín-Pérez de la FELGTB.

També volem conèixer el treball que dur a terme PIMEC, la confederació patronal que representa i defensa els interessos de les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i els autònoms de Catalunya així com la seva Fundació, per contribuir a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat. Ens acompanyaran la Itziar Ruedas i la Rosa Mª Juny, Responsable d´Igualtat i Immigració de PIMEC i Directora de la Fundació PIMEC respectivament.

Begoña Rodríguez, del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad ens facilitarà les dades d’una enquesta sobre la situació laboral de les persones que viuen amb el VIH. Aquesta enquesta te l’objectiu de donar a conèixer la situació laboral de les persones amb infecció per VIH, per abordar millor les accions de formació i reinserció d’aquest col·lectiu en l’àmbit laboral i facilitar la igualtat de tracte i no discriminació.

Tancarem la jornada amb les aportacions de la comunicadora i sexòloga Belinda Hernández que ens explicarà la importància de realitzar una campanya per a la inserció laboral de persones que viuen amb VIH com #YoTrabajoPositivo.

Aquesta jornada s’emmarca dins el servei que Gais Positius té en funcionament per facilitar la inserció laboral de les persones que viuen amb VIH i la sida.

La jornada tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert el 21 de juny de 2017 de 16h a 20.30h al Passeig de Gràcia, 107 de Barcelona.

La inscripció és gratuïta però  disposem de places limitades, per tant és indispensable confirmar l’assistència trucant al telèfon 93 298 06 42 o enviant un correu electrònic a gaispositius@gaispositius.org

PROGRAMA 

 16.00 Lliurament de material

16.15 Benvinguda i inauguració.

16.30 “Caminem cap al Pacte Social contra les discriminacions i l’estigma relacionat al VIH i a la Sida a Catalunya”. A càrrec d’ Alberto Capitán, Comitè 1r de Desembre i CESIDA.

17.00 “Quan tindrem un Pacte d’Estat davant del VIH, la sida i la discriminació?” A càrrec d’Alberto Martín-Pérez, responsable de l Àrea d’ Investigació Comunitària i Formació de FELGTB.

17.30 “Compromesos amb la millora social”.  A càrrec Rosa Mª Juny, Directora de la Fundació PIMEC i Itziar Ruedas, Responsable d´Igualtat i Immigració de PIMEC.

18.00 Pausa cafè.

18.30 “Enquesta sobre la situació laboral de las persones amb VIH”. A càrrec de Begoña Rodríguez Ortiz de Salazar. Subdirectora General Adjunta de Promoción de la Salud y Epidemiología. Dirección General de Salud Pública, Calidad e Innovación. Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

19.00 “Com realitzar una campanya per a la inserció laboral de persones que viuen amb VIH. #YoTrabajoPositivo”. A càrrec de Belinda Hernández. Comunicadora social i sexòloga. Coordinadora Trabajando en Positivo

19.30 Debat i Conclusions

20.30 Cloenda

Print Friendly, PDF & Email