La majoria dels serveis en Gais Positius són gratuïts i no obstant això costen molt. El desenvolupament dels mateixos d’una forma completament professional i que garanteixi la qualitat és alguna cosa que tenim molt present.

L’associació treballa constantment per a poder oferir un projecte associatiu eficaç, d’alt compromís social, lliure i que mantingui el nostre nivell de compromís adquirit durant més de 25 anys de camí.

Sabem que comptem amb la teva solidaritat. Podem comptar també amb el teu suport? La teva aportació econòmica, per petita que sigui, es destinarà a mantenir els serveis i activitats que desenvolupem, a ampliar-los i fins i tot a oferir nous.

Sabies que pots desgravar el 75% dels teus donatius quan fas la declaració de la renda? Consulta els beneficis fiscals que té la teva donació.

Amb la teva col·laboració ens ajudes a mantenir els nostres serveis i activitats i donar continuïtat a un projecte basat en la salut i els drets per a la comunitat LGTBI amb més de 25 anys de trajectòria.

Si vols fer una donació:
ES59 2100 3005 45 2200443283

Si es tracta d’una transferència internacional:
ES5921003005452200443283

Els Estatuts de Gais Positius indiquen que qualsevol home gai VIH positiu pot formar part de l’associació. Per a això només s’ha de pagar la quota de soci que consisteix en una única aportació anual mínima de 20 euros. L’ingrés com a soci en la nostra entitat es pot sol·licitar en qualsevol moment de l’any encara que la quota serà la mateixa.

Com a soci de Gais Positius existeixen una sèrie d’avantatges:

  • accés lliure i gratuït a tots els serveis de l’associació (excepte a l’assessoria jurídica per la qual caldria pagar 15 euros)
  • prioritat en l’accés als serveis, activitats i esdeveniments que dugui a terme l’entitat (tallers, jornades, trobades, xerrades mèdiques, etc).

Els socis tenen veu en l’òrgan màxim d’administració de Gais Positius, l’Assemblea General,  i poden votar durant el transcurs d’aquesta.

Les persones i empreses tenen dret a deduir els seus donatius a entitats sense ànim de lucre en la declaració de la renda o en l’impost de societats. Des de Gais Positius declararem la teva donació i et farem arribar el corresponent certificat perquè el puguis desgravar perquè ser solidari costa molt poc.

Normativa fiscal des de l’any 2016

75% de desgravament per als primers 150€ anuals donats a ONG i fundacions.
30% de desgravament per a l’import restant superior a 150€ anuals.

Com a empresa, 35% de desgravament, amb l’impost de societats, de l’aportació total donada.

Exemples:

Sara dóna 120€, amb la declaració de la renda podrà desgravar un 75% d’aquest import (90€).

DONACIÓ REALITZADA = 120€
COST FINAL PER A SARA = 30€

David s’ha fet soci de Gais Positius enguany i aporta 20€ cada mes, amb la qual cosa el seu donatiu és de 240€ a l’any. Es podrà desgravar el 75% dels primers 150€ (112,50€) i el 30% dels 90€ restants (27€). En total podrà desgravar-se 139,50€

DONACIÓ REALITZADA = 240€
COST FINAL PER A DAVID = 100,50

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad