Associa’t

Els Estatuts de Gais Positius indiquen que qualsevol home gai VIH positiu pot formar part de l’associació. Per a això només s’ha de pagar la quota de soci que consisteix en una única aportació anual mínima de 20 euros. L’ingrés com a soci a la nostra entitat es pot sol·licitar en qualsevol moment de l’any tot i que la quota serà la mateixa.

Com a soci de Gais Positius existeixen una sèrie d’avantatges:

  • accés lliure i gratuït a tots els serveis de l’associació (excepte a l’Assessoria Jurídica per la qual caldria pagar 15 euros)
  • prioritat en l’accés als serveis i qualsevol activitat (teràpies complementàries, quiromassatge, reiki) i esdeveniments que porti a terme Gais Positius (tallers, jornades, trobades, xerrades mèdiques, etc)

Els socis tenen veu en l’òrgan màxim d’administració de Gais Positius ja que tots els membres de l’entitat poden formar part de l’Assemblea General però només podran votar els socis.

La continuïtat com a soci de Gais Positius la decideix sempre el mateix soci ja que l’entitat, en començar un nou any, no renova de forma automàtica les quotes de soci.

Ser soci de Gais Positius és una forma més de donar suport i reconeixement cap al nostre treball.

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies