Infeccions de transmissió sexual: el virus del papil·loma humà (VPH)

Què són les berrugues genitals? Com es contrau el VPH? Es pot prevenir? Hi ha tractament? ¿Com afecta a les meves parelles sexuals? Com es tracta? Si tinc VPH desenvoluparé un càncer?… Aquestes i altres preguntes i dubtes al voltant del VPH, la infecció de transmissió sexual vírica més freqüent (afecta el 80% de la població), tindran resposta en la xerrada.

A càrrec d’Ander Pazos, tècnic de salut de Gais Positius.

Per assistir o accedir per primera vegada a qualsevol dels serveis de l’entitat s’ha de trucar al 93 298 06 42 i concertar una cita al servei d’Acollida i informació

Amb el suport de Generalitat de Catalunya.
En conveni amb l’Ajuntament de Barcelona.


Infecciones de transmisión sexual: el Virus del Papiloma Humano (VPH)

¿Qué son las verrugas genitales? ¿Cómo se contrae el VPH? ¿Se puede prevenir? ¿Hay tratamiento? ¿Como afecta a mis parejas sexuales? ¿Cómo se trata? ¿Si tengo VPH desarrollaré un cáncer?… Estas y otras preguntas y dudas al rededor del VPH, la infección de transmisión sexual vírica más frecuente (afecta al 80% de la población), tendrán respuesta en la charla.

A cargo de Ander Pazos, técnico de salud de Gais Positius.

Para asistir o acceder por primera vez a cualquiera de los servicios de la entidad se ha de llamar al 93 298 06 42 y concertar una cita en el servicio de Acogida e Información.

Con la colaboración de la Generalitat de Cataluña.
En convenio con el Ayuntamiento de Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email