Cada any, al voltant de 374 milions de persones contreuen alguna de les quatre infeccions de transmissió sexual (ITS) següents: clamidia, gonorrea, sífilis i tricomoniasis. Les ITS continuen augmentat any rere any. Què podem fer per a prevenir-les? És el condó l’única resposta? En aquesta xerrada/taller parlarem de totes les accions que podem dur a terme per a tenir un sexe més segur i poder reduir els riscos devant de les ITS. Una xerrada clara i directa en la qual tindrem temps per a aclarir tots els dubtes que sorgeixin, compartir informació, opinions i punts de vista.

El taller forma part del programa per a la ‘Promoció de la salut sexual integral i prevenció de la infecció pel VIH i ITS en població LGTBI+ (PREVENTIA)’ de la FELGTB+, subvencionat pel Ministeri de Sanitat (Secretaria d’Estat de Sanitat, Direcció General de Salut Pública, Divisió de control de VIH, ITS, Hepatitis Virals i Tuberculosis).

Espai facilitat per William Mejías, tècnic de salut de Gais Positius.


Col·labora:                                                               Subvencionat per:
Professional Essay Writing Services: Get the Results You Need Your Essay Writing Solution is Here! Ensure Essay Success with Professional Writing Assistance Achieve More with Professional Writing Help Quality Essays Crafted with Precision and Care