Cada any, al voltant de 374 milions de persones contreuen alguna de les quatre infeccions de transmissió sexual (ITS) següents: clamidia, gonorrea, sífilis i tricomoniasis. Les ITS continuen augmentat any rere any. Què podem fer per a prevenir-les? És el condó l’única resposta? En aquesta xerrada/taller parlarem de totes les accions que podem dur a terme per a tenir un sexe més segur i poder reduir els riscos devant de les ITS. Una xerrada clara i directa en la qual tindrem temps per a aclarir tots els dubtes que sorgeixin, compartir informació, opinions i punts de vista.

El taller forma part del programa per a la ‘Promoció de la salut sexual integral i prevenció de la infecció pel VIH i ITS en població LGTBI+ (PREVENTIA)’ de la FELGTB+, subvencionat pel Ministeri de Sanitat (Secretaria d’Estat de Sanitat, Direcció General de Salut Pública, Divisió de control de VIH, ITS, Hepatitis Virals i Tuberculosis).

Espai facilitat per William Mejías, tècnic de salut de Gais Positius.


Col·labora:                                                               Subvencionat per:
Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help