Els 80: la dècada de la sida
A principis dels ’80 es van fer públics els primers casos de sida en el món. En la xerrada d’aquest divendres parlarem sobre el que va succeir, perquè la societat va reaccionar rebutjant a les persones amb VIH, com es va gestionar políticament la crisi, coneixerem alguns personatges – públics i particulars – rellevants, veurem algunes imatges i vídeos de llavors i repassarem alguns dels esdeveniments més importants (com l’aparició del primer medicament que va passar a ser el més car de la història per a tractar la sida) d’aquella dècada, la dècada de la sida.

Espai facilitat pel tècnic de salut Ander Pazos.

 
Per assistir o accedir per primera vegada a qualsevol dels serveis de l’entitat s’ha de trucar al 93 298 06 42 i concertar una cita al servei d’Acollida i informació.
 
Amb el suport de Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona
 

 
Los 80: la década del sida
A principios de los ’80 se hicieron públicos los primeros casos de sida en el mundo. En la charla de este viernes hablaremos sobre lo que sucedió, porque la sociedad reaccionó rechazando a las personas con VIH, como se gestionó políticamente la crisis, conoceremos algunos personajes – públicos y particulares – relevantes, veremos algunas imágenes y vídeos de entonces y repasaremos algunos de los acontecimientos más importantes (como la aparición del primer medicamento – que pasó a ser el más caro de la historia – para tratar el sida) de aquella década, la década del sida.
 
Espacio facilitado por el técnico de salud Ander Pazos.
 
Para asistir o acceder por primera vez a cualquiera de los servicios de la entidad se ha de llamar al 93 298 06 42 y concertar una cita en el servicio de Acogida e información.
 
Con la colaboración de la Generalitat de Cataluña y el Ayuntamiento de Barcelona