Gais Positius presenta el llibre ‘Transparències, reflexos d’una vida’ de Toni Fernández Diez, una autobiografia sense traves en la qual es posen sobre la taula alguns dels temes que es debaten en l’actualitat: prostitució, marginació, pederàstia eclesiàstica, malaltia, caigudes, renaixements. En definitiva, un relat rebel, escrit amb una ploma mordaç i transgressora, que condueix al lector a despullar els seus sentiments i descobrir les seves pròpies transparències.

L’autor va morir de sida l’any 2007 i la seva íntima amiga, Lola Paniagua, ha estat l’encarregada de fer possible la publicació del llibre. Gais Positius, entitat de la qual Toni va formar part, vol donar visibilitat a la seva memòria amb la presentació del llibre en un acte que estarà conduït per José Cuadrado (José Mola) i comptarà amb la presència de Lola Paniagua i Joaquim Roqueta, president de l’entitat.

Com a última voluntat de Toni Fernández, els beneficis corresponents al © de la venda del llibre seran destinats a Gais Positius.

Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help