Clamidia, virus del papil·loma humà, bacteris, paràsits, transmissió, antibiòtics, sexe oral, penetració anal, pràctica de risc, condó extern i intern… Al llarg d’aquesta xerrada/taller coneixerem de prop els conceptes més bàsics de les infeccions de transmissió sexual (ITS) per a, després, introduir-nos en tot el relacionat amb les ITS víriques més comunes: l’hepatitis víriques, el virus del papil·loma humà i l’herpes genital. La seva transmissió, símptomes, evolució sense tractament, prevenció i medicació seran part dels temes que abordarem. Una xerrada clara i directa en la qual tindrem temps per a aclarir tots els dubtes que sorgeixin, compartir informació, opinions i punts de vista.

El taller forma part del programa per a la ‘Promoció de la salut sexual integral i prevenció de la infecció pel VIH i ITS en població LGTBI+ (PREVENTIA)’ de la FELGTB+, subvencionat pel Ministeri de Sanitat (Secretaria d’Estat de Sanitat, Direcció General de Salut Pública, Divisió de control de VIH, ITS, Hepatitis Virals i Tuberculosis).

Espai facilitat per William Mejías, tècnic de salut de Gais Positius.


Col·labora:                                                               Subvencionat per:
Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help