Gais Positius present a diferents actes del dia internacional de les víctimes de l’Holocaust

Enguany la nostra entitat està present a diferents actes del dia internacional de les víctimes de l’Holocaust:

El dissabte 24 de gener, el President de Gais Positius, Joaquim Roqueta, assisteix a l’acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust a  Vilanova i la Geltrú a la Plaça de la Peixateria a les 7 de la tarda, en representació dels col·lectius de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, en record de tots els col·lectius perseguits pel nacionalsocialisme i participa a la tradicional encesa d’espelmes en record dels més de 6 milions de víctimes jueves de l’Holocaust i els 4 milions d’altres víctimes dels camps nazis.

-El dilluns 26 de gener, representants de l’entitat participen a l’acte que fa el Parlament de Catalunya a les 7 de la tarda amb motiu del dia internacional de commemoració de les víctimes de l’Holocaust, que comptarà amb la tradicional encesa de les sis espelmes del record, el parlaments de representants de les víctimes, i les intervencions institucionals de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, de la presidenta Núria de Gispert i del president de la Generalitat, Artur Mas. Intervé en nom del col·lectiu LGTB víctimes de l’Holocaust, Jaume Piqué i Abadal, coordinador de la Fundació Enllaç.

-El dimarts 27 de gener, representants de l’associació assisteixen al  Palau de la Generalitat dimarts 27 de gener al Palau de la Generalitat a les  18h a la  Conferència  “Les  set  caixes.  La Història  de  l’Europa  del  segle  XX  a través d’un testimoni familiar” a càrrec de la Sra. Dory Sontheimer. Posteriorment també a la Cerimònia del Record a la Plaça Sant Jaume a les 19.30h. i la tradicional encesa d’espelmes on, en record dels altres col·lectius que patiren persecució i assassinats pel  nazisme encendrà  l’espelma un representant de l’ONCE. 

Print Friendly, PDF & Email
 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad