Gais Positius organitza la ‘VII matinal de visibilitat en positiu: erradiquem la serofobia’, que es portarpà a terme el dimecres 23 de novembre a les 10h en el Centre LGTBI de Barcelona.

La sessió monogràfica d’enguany girarà entorn a visibilitzar tota una sèrie d’estratègies per a erradicar la serofòbia fent una reflexió a través d’una presentació de tot el procés que va comportar l’aprovació del ‘Pacte social contra l’estigma i la discriminació de les persones amb VIH a Catalunya’. La jornada servirà també per a obrir un debat per parlar del llarg procés que està comportant el pacte així com sobre la situació actual i les estratègies de futur d’aquest.

L’entitats que participaran en la matinal podran posar sobre la taula qüestionis com:

  • És el pacte que volem?
  • Tindrà la suficient dotació econòmica?
  • Donarà, finalment, resposta a les discriminacions i mancances actuals?
  • Quin seguiment farà l’administració i les entitats?
  • El pacte tindrà un impacte real sobre les persones que vivim amb VIH

Tot això en una matinal dissenyada com un espai obert de debat i reflexió perquè les entitats puguin aportar les seves reflexions per a enriquir el debat i poder extreure compromisos i objectius de futur.

Making Sure Your Essay Projects Succeed with the Right Writing Services Get Expert Writing Assistance with Our Top-Rated Essay Services Your Essay Writing Solution is Here! Get Expert Essay Writing Services for A+ Grade Results Unlock Your Essay Writing Potential with Professional Writing Help