Informació Droga Gratis

Droga Gratis (informació sobre) és l’acció principal del programa de reducció de riscos associats al consum de drogues per al col·lectiu LGTBI “Més info, menys Danys” de Gais Positius.

Voluntariat de la nostra entitat amb una àmplia formació com a agents comunitaris de salut i drets humans van a esdeveniments, locals d’oci, saunes i sex bars amb un carret que recorda a les antigues parades de gelats. Al carret a més de diverses llaminadures que simulen drogues i material preventiu per al VIH i altres infeccions de transmissió sexual (kits amb condó i lubricant) hi ha abundant material gràfic que informa sobre el consum de diverses substàncies: que són i quins efectes produeixen el seu consum (inclosos els adversos), que passa amb les sobredosis i l’ús i abús crònic i sobretot com realitzar un consum responsable aplicant les corresponents tècniques de reducció de riscos.

El voluntariat aclareix i dóna resposta a totes aquelles preguntes relacionades amb el consum de drogues i facilita recursos per reduir els riscos derivats del mateix. També es possible consultar totes aquelles dubtes o aclariments que es necessitin sobre ITS (infeccions de transmissió sexual).

Al nostre perfil de Facebook, pots seguir totes les nostres actuacions, conèixer quan i on seran les següents i accedir a informació variada.

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies