Info Servei

 

Has rebut un correu electrònic anònim enviat des de la pàgina web de Gais Positius en què t’indiquen que pots haver estat exposat a una infecció de transmissió sexual?

 

Si és així t’informem de que es tracta d’un servei que la nostra entitat facilita a persones que tenen o han tingut fa poc una ITS perquè puguin comunicar-ho, de manera anònima, a aquelles persones amb les que hagin mantingut relacions sexuals.

 

El servei té com a finalitat facilitar a aquelles persones amb dificultats per comunicar-se, perquè els resulta incòmode o difícil, que tenen o han tingut una ITS a les seves parelles sexuals recents i perquè així aquestes puguin beneficiar-se d’un tractament i de pas reduir o aturar la transmissió.

 

El web de Gais Positius envia el missatge anònim a l’adreça de correu electrònic que l’usuari indica. Fins i tot si no estàs segur sobre el contingut del missatge que has rebut t’animem a que portis a terme controls regulars sobre ITS al llarg de la teva vida sexual. Algunes infeccions de transmissió sexual poden no presentar símptomes per la qual cosa les proves periòdiques són l’única forma de tenir un control sobre elles.

 

Per a més informació sobre infeccions de transmissió sexual (ITS): 

Guia sobre infeccions de transmissió sexual per a homes gais i altres HSH

Les infeccions de transmissió sexual

Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies